Ben jij een commercieel talent? Ambieer jij een salesfunctie in een leuk gemotiveerd en gedreven salesteam en ben jij niet bang nieuwe klanten te benaderen en te adviseren? Dat hebben wij jou wellicht de perfecte uitdaging te bieden!

Wat ga je doen?

Als New Business adviseur adviseer jij vanuit expertise over de aanschaf van installaties zoals telefooncentrales en telecomproducten en – diensten van KPN, met als doel het behalen van OIT targets. Je gaat door middel van een persoonlijk gesprek per situatie aan de slag, om de telecom behoeften van nieuwe bedrijven in kaart te brengen. Jij zorgt voor de juiste lead opvolging,  je benadert potentiële klanten d.m.v. telefonische acquisitie en bezoekt hen om vervolgens een passend voorstel te doen.

Hoe ziet je dag er uit?

08.30 start je je werkdag vanuit huis en check je je inbox voor belangrijke mailtjes van klanten. Last minute gesprekken neem je nog mee als je plek hebt in je agenda en ga jij met je koffie to go en croissantje onderweg naar je eerst afspraak!

Gisteren heb je je afspraken voor vandaag voorbereid en nu ga je in jouw regio op pad om potentiële klanten te bezoeken! Je voert klantgerichte gesprekken, waarbij je gave IT en telecomoplossingen aan biedt. Je legt de producten op een speelse manier uit en vindt samen met klanten de juiste oplossing die past bij hun bedrijfsbehoeftes.

Na een paar leuke gesprekken is de ochtend voorbij gevlogen en om 12.00 is het tijd voor lunchpauze. Vandaag ben je onderweg voor meerdere afspraken op locatie en ga je dus bij je favoriete lunchroom in de buurt een broodje halen.

Na al je afspraken te hebben gelopen ga je naar de KPN XL winkel in jouw regio om je administratie te verwerken en je laatste gesprek online te voeren. De klant van vanochtend neemt contact met je op om te laten weten dat hij akkoord is met jouw voorstel!

Je gaat aan de slag met je eigen lead lijst en krijgt het met jouw spontaniteit en kennis over de producten voor elkaar nog een afspraak voor morgen te plannen!

Dan is het al weer 17.00, op naar huis! De dag is voorbij gevlogen en morgen staat er weer een verrassende dag op je te wachten!

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende, fulltime functie binnen een dynamische, inspirerende omgeving.
 • Marktconform basissalaris en interessante bonusstructuur.
 • Uitstekende, regelmatig terugkerende trainingen en opleidingen.
 • Een positie binnen een leuk, hecht team van excellente verkopers.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ondersteuning van doorgroei en start van commerciële ambities

Wat wij vragen:

 • Minimaal MBO4 werk en denk niveau
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als in geschrift).
 • Je hebt doorzettingsvermogen, kan goed luisteren, bent vasthoudend en resultaatgericht.
 • Je ziet het als uitdaging en vindt het leuk om telefonisch te verkopen.
 • Je werkt graag in teamverband.

 

Ben jij een commercieel talent, spreekt de branche je aan en beschik jij over de ingrediënten om succesvol te zijn in deze functie? Aarzel dan niet en reageer!

Stuur een sollicitatiebrief en CV naar t.a.v. Marloes Miedema.

Deel dit met anderen