Ambieer jij een salesfunctie in een leuk gemotiveerd en gedreven salesteam met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei? Dan hebben wij jou wellicht de perfecte uitdaging te bieden 

Wat ga je doen?

Met deze hybride functie als Verkoopadviseur buitendienst adviseer jij vanuit jouw kennis over de aanschaf van telecomproducten en – diensten van KPN, met als doel het behalen van OIT-targets. Je gaat aan de slag met het achterhalen van de bedrijfsbehoeften op het gebied van ICT en telecom, door middel van een persoonlijk en servicegericht klant gesprek. Uiteraard doe je na een goed gesprek een aanbod en close je de deal! Werk je in ons prachtig gelegen kantoorpand in het midden van de Leusdense bossen of ben je onderweg in jouw eigen regio? Jij bent de baas over je eigen agenda! 

Hoe ziet je dag eruit?

  08.30 start je de werkdag vanuit huis, bekijk je je agenda voor vandaag en check je je inbox voor belangrijke mailtjes van klanten.  

  Gisteren heb je je afspraken voor vandaag voorbereid en nu ga je in jouw regio op pad om potentiële klanten te bezoeken! Je voert klantgerichte gesprekken, waarbij je gave IT en telecomoplossingen aan-biedt. Je legt de producten op een speelse manier uit en vindt samen met klanten de juiste oplossing die past bij hun bedrijfsbehoeftes. 

  Na een paar leuke gesprekken in de ochtend is het om 12.00u alweer tijd voor lunchpauze. Vandaag ben je onderweg voor meerdere afspraken op locatie en ga je dus bij je favoriete lunchroom in de buurt een broodje halen. 

  Na al je afspraken te hebben gelopen ga je naar de KPN XL winkel in de regio om je administratie te verwerken en je laatste gesprek online te voeren. De klant van vanochtend neemt contact met je op om te laten weten dat hij akkoord is met jouw voorstel! 

  Je gaat aan de slag met je eigen lead lijst en krijgt het met jouw spontaniteit en kennis over de producten voor elkaar nog een afspraak voor morgen te plannen. 

  Dan is het alweer 17.00, op naar huis! De dag is voorbijgevlogen en morgen staat er weer een verrassende dag op je te wachten. 

  Wat wij zoeken

  • Je bent sociaal, vasthoudend, super ondernemend en klant/resultaat gericht 
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau. 
  • Tenminste 2 jaar relevante werk ervaring 
  • Je bent verantwoordelijk voor het op peil houden van productkennis middels opleidingen en/of praktijkervaring 
  • Je bent in staat om snel beslissingen te nemen en overtuigt de beslissers op basis van inhoud. 
  • Je toont initiatief, kan risico’s managen en weet om te gaan met de verkoopbezwaren van de klant.  
  • Ervaring binnen deze branche is een pré. Goed kunnen luisteren is een vereiste. 
  • Je bent in staat om de nieuwe klanten te werven en klantrelaties te onderhouden. Netwerken is één van de competenties die in jouw profiel thuishoort. 

  Wat wij bieden

  • Een uitdagende, fulltime functie binnen een dynamische, inspirerende omgeving. 
  • Marktconform basissalaris en interessante bonusstructuur. 
  • Uitstekende, regelmatig terugkerende trainingen en een persoonlijk opleidingsbudget! 
  • Een positie binnen een leuk, hecht team van excellente verkopers. 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Auto van de zaak 
  • Jaarlijkse incentivereis wanneer je alle targets hebt behaald! 

  Sales Value is een hecht team van ervaren verkopers, binnen het bedrijf werkt iedereen nauw met elkaar samen. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden zijn er regelmatig uitjes en gezellige borrels.  

  Ben jij het commerciële talent wat wij zoeken, spreekt de branche je aan en beschik jij over de ingrediënten om succesvol te zijn in deze functie? Aarzel dan niet en reageer! 

  Stuur een sollicitatiebrief en CV naar  t.a.v. Marloes Miedema.

   

  Solliciteer direct

   


    

   Deel dit met anderen