commerciële toppers

Over SalesValue

 

Wie is Salesvalue

Met een team van zeer klantgerichte topverkopers zijn we een gesprekspartner op niveau voor de klant en werken we naar een lange termijn samenwerking.

IT- en telecomdiensten van KPN

In naam van onze opdrachtgever KPN, verkopen wij zakelijke IT- en telefonie oplossingen op maat. We zorgen ervoor dat een ondernemer altijd beschikt over Informatie Technologie en Communicatiemiddelen die het beste past bij de bedrijfsbehoeften. Onze klanten krijgen een helder en transparant aanbod en zijn verzekerd van kwaliteit door de betrouwbaarheid van het beste netwerk van Nederland.

Meerwaarde voor onze klanten

Wij onderzoeken de situatie van de klant en gaan op zoek naar oplossingen om de klant verder vooruit te helpen. Onze verkoopadviseurs brengen een passend advies uit op basis van de beste producten binnen het KPN-portfolio.

Value

Wij gaan voor groei

 

We zijn in 2015 begonnen en groeien ieder jaar met double digits… Dat doen we door elkaar te helpen, lol te hebben en resultaten te belonen. Werken bij SalesValue is voor mensen met een commerciele ambitie, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid. 

Onze klanten

De wereld van onze klanten

Wij bedienen organisaties in het MKB en in de grootzakelijke markt. Dat betekent dat jouw contactpersoon de directeur kan zijn, maar vaak heb je ook te maken met de IT-eindverantwoordelijke, facilitair manager en vaak ook andere beslissers en beinvloeders. Dat maakt sales heel divers en ook heel leuk. Om jou de kneepjes van het vak te leren wordt je getraind en gecoached door zeer ervaren en succesvolle verkopers, acteurs en trainers.

Als adviseur kom je bij diverse klanten aan tafel, van bestaande klanten die willen verlengen tot nieuwe klanten die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van KPN. Door de juiste vraagstelling en goed te luisteren inventariseer je breed de behoefte van de klant. Op basis hiervan doe je een compleet aanbod en vergeet je hierbij niet te cross-sellen. Door op het juiste moment aan tafel te zitten, een goed aanbod te doen op basis van de beste producten zorgen we ervoor dat we de concurrentie voorblijven.

Value

Onze meerwaarde

Onze medewerkers

KPN is de duurzame marktleider in Nederland als het gaat om telecom. Met zowel een mobiel als een vast netwerk wat meermaals is bekroond als het beste netwerk van Nederland, helpt KPN dagelijks ondernemers vooruit. Met een innovatief portfolio (KPN EEN MKB en KPN Smartcombinations) dat erop gericht is om ondernemers efficiënt en veilig te kunnen laten ondernemen. Als SalesValue bieden we meerwaarde voor KPN doordat we de snelheid, pro activiteit en flexibiliteit hebben van een echte MKB organisatie. Onze belangrijkste bron voor succes? Dat zijn onze medewerkers! Zij zijn klantgericht, gedreven voor resultaat en hebben een hoge mate van betrokkenheid. Als organisatie helpen we onze medewerkers het beste uit henzelf te halen. Dit doen we door pragmatische en resultaatgerichte trainingen en kennen we bijvoorbeeld een eigen online academy.

Kom jij bij ons werken?

Wil jij een uitdagende carriere binnen op commerciele topteam?