Wat ga je doen?

Als commercieel planner in Leusden adviseer jij de zakelijke markt over verschillende telecom producten en diensten, daarnaast plan jij afspraken in voor jouw collega de verkoopadviseur. Dit houdt in dat je telefonisch klantcontact hebt met bedrijven. De klanten die jij benadert zijn voornamelijk bestaande klanten, waarvan de contracten bij dit telecombedrijf bijna aflopen. Jij biedt deze klanten een adviesgesprek voor verlenging of het toevoegen andere diensten, kortom geen klant is hetzelfde. Het is jouw taak om de agenda afspraak voor de verkoopadviseur te plannen, zodat de adviseur voorbereid op pad kan.

Elk gesprek bied je andere diensten aan en spreek je verschillende klanten, erg afwisselend en leerzaam dus! Ook krijg je verschillende soorten salestrainingen van de verkoopadviseurs, om deze gesprekken vlekkeloos te laten verlopen. Door deze functie word jij een expert in het voeren van gesprekken aan de telefoon en ontwikkel jij al geld verdienend jouw eigen vaardigheden!

Maar nog belangrijker…

Je komt te werken in een prachtig gelegen pand midden in de Leusdense bossen. Je start in een gedreven en hecht team, binnen het bedrijf werkt iedereen nauw met elkaar samen. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden zijn er regelmatig uitjes en gezellige borrels. Tijdens het werk even tafelvoetballen of een pijltje gooien? Ook dat gebeurt hier dagelijks! Het kantoorpand is modern en gezellig ingericht en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Naast het mooie kantoorpand is het ook mogelijk om flexibel een deel van jouw werkzaamheden thuis uit te voeren.

Daarbij zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden, denk aan overname vanuit het uitzendbureau of misschien wordt jij ooit zelf verkoopadviseur! Wil je naast een bijbaan hier ook stage lopen? Alles is mogelijk!

 Wat wij bieden

  • Je start met een uurloon van €15,- vanaf 21 jaar.
  • Regelmatig bonusincentives boven op jouw uurloon.
  • Je krijgt reiskostenvergoeding voor zowel de auto als het ov.
  • Middels trainingen word jij klaargestoomd voor het sales vak en ontwikkel jij hiermee jouw vaardigheden.
  • Je kunt voor 16 tot 38 uur per week aan de slag!

 Wat wij vragen:

  • Je hebt minimaal MBO4/HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent leergierig, sociaal en communicatief vaardig.
  • Je hebt doorzettingsvermogen, kan goed luisteren, bent vasthoudend en resultaatgericht en schrikt niet van targets en KPI’s.
  • Je bent voor langere tijd beschikbaar.

Je kunt per direct als commercieel planner aan de slag, van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 17.00 uur en vrijdag tot 15.00 uur. Dus waar wacht je nog op!?

Stuur een sollicitatiebrief en CV naar  t.a.v. Marloes Miedema

Deel dit met anderen