Help! Ik word oud…

En dat hopen we natuurlijk allemaal te worden. Nadeel voor mij, in mijn werk, is dat ik voel dat er een steeds grotere kloof ontstaat tussen mij en de doelgroep waarin ik talent zoek.

Nu is leeftijd natuurlijk niet het probleem, we kunnen tegenwoordig op alle mogelijke manieren ‘jong’ blijven. Wat ik wel zie als probleem is de generatiekloof die ontstaat (schrijf ik terwijl ik luister naar een ‘jaren 80 playlist’… ).

De nieuwe generatie heeft nieuwe, verfrissende ideeën, ‘leeft’ voor een groot deel in de digitale wereld en spreekt deze taal ook. Social media maakt een wezenlijk onderdeel uit van het leven en er wordt gecommuniceerd via platforms die mij volkomen vreemd zijn.

Tijd dus om versterking te zoeken in de vorm van een commercieel en communicatief vaardig talent dat zich als een vis in het water voelt in de hedendaagse, online wereld.

Wat ga je doen?
Je gaat (online) op zoek naar talent met SalesValue DNA. Je denkt mee over strategieën om talent te vinden en binden. Daarnaast beheer je ons interne, digitale communicatieplatform, waarbij je o.a. zorgt voor leuke content. Ook verwachten we van je dat je via de externe kanalen SalesValue op de kaart zet, uiteraard vanuit onze waarden; passie, plezier en partnerschap. We willen de rest van Nederland laten zien dat je voor een leuke en uitdagende baan in sales bij SalesValue moet zijn. Een functie dus voor iemand met slimme ideeën om contact te leggen en dat contact vervolgens ook graag aan gaat. Een beetje lef is mooi meegenomen!

Wat mag je verwachten?

 • Een leuke functie in een geweldig bedrijf. Omdat jouw functie nog niet bestaat, zul je als een ware pionier aan de slag gaan. Kom maar op met die goede ideeën!
 • Een mooi aanbod aan trainingen en opleiding om volop te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Naast de reguliere vakantiedagen altijd een paar ‘cadeau’ vanuit de organisatie
 • Marktconform basissalaris, telefoon en laptop van de zaak
 • Een vier of vijfdaagse werkweek die je voor een belangrijk deel, zelf invult!

Wat verwachten we van jou?

 • Minimaal HBO niveau, liefst een communicatieve of commerciële opleiding gevolgd
 • Veel affiniteit met social media en online platforms
 • Veel energie en zin om aan de slag te gaan 😊
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in zowel woord als geschrift.

Solliciteer direct


  Deel dit